Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Örebro,

Feminint sto

30 000 kr

Trevligt sto e: Lasandos ue: Hertigen, som är under utbildning, gått som avelssto längre tid men nu riden ca 2 år. Vi köpte Ellie som en framtida familjehäst men när konditionen blev bättre stod det klart att hon är aningen för vass för familjen. Mkt trevlig att umgås med, men har åsikter i ridningen. Detta visar sig bl.a. genom att man måste vara väldigt tydlig, rida fram ordentligt. På uteritten ör det oftast inge problem och hon går i alla gångarter. På banan är hon flyttad för skänkel men har svårt för galoppfattningen, då sparkar hon bakut. Hoppad under ryttare och löshoppad med fin teknik! Behöver motioneras ofta då hon har mycket energi. Kan testa ryttare.

Mkt fin exteriört, alltid torra kalla ben, bra hovkvalitet. 

I stallet står hon oftast lös eller löst uppbunden, tycker inte om att vara fastbunden. Vi har övat mkt på att spola ben osv men man får vara beredd på att hon behöver tid för allt, att sätta press på henne gör saken värre. Har man tiden och tålamodet för damen så ger hon allt. Vi har kommit långt, men jag har varken tid eller ork. 
Ring så berättar jag mer, eller maila. Hade lagt in fler bilder i annonsen men de blir upp och ner av ngn anledning. Säljes inkl alla utrustning 
0723180150

thumbnail
Om säljaren

Lena Strömstedt

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor