Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

En ponny du kommer att få stor glädje med.

120 000 kr

Det är med stor sorg som vi måste sälja Alibaba efter snart tre år pga att ryttaren blivit för lång. Alibaba är en snygg, glad och positiv ponny som älskar att hoppa. Han har otroligt kapacitet och fantastiskt scope. Har fått komplimanger från välmeriterade ryttare och tränare - en ponny med det extra. Han får ofta komplimanger om hans hoppteknik både på träning och tävling. Han är underbar att hoppa, då han hoppar lätt och utan att ta i. En dröm att ha att göra med honom och det har varit några lärorika men fantastiskt roliga år. Gör man rätt själv gör han rätt men även tvärtom och det är därför han har varit en sådan läromästare. 


Han har tagit nuvarande ryttare från LD till msvb. Han har placeringar och vinster i LA, kom 3: på DM i Stockholm 2016. Var med i allsvenskan div 1 2016 där de bland annat vann första omgången och kom femma i totalen. Han var även med i elitlaget 2017 där de kom fyra i totalen. Startad msvb och han har gjort det med lätthet, felen har berott på ryttare. Höjden är inga problem, han är ofta ca 2 dm över. Har hoppat 130 cm enstaka hinder. Han är i fullt tävlingskick, tränas och hoppas regelbundet för tränare. Inte tävlat på ett tag pga ryttarens längd. Han har tävlat lite lägre klasser och kommer att göra det framöver. Han kommer däremot inte att tävla de högre klasserna pga att ryttaren är för lång och därmed stör hästen. 

Alibaba kräver en ryttare som är lugn och har en mjuk hand då han är en pigg och känslig ponny. Han är dock väldigt snäll och en mycket trevlig ponny. Lätt att ha göra med och lätt i all hantering så som lastning, skoning, borstning osv. Alibaba har varit i vår ägo i ca 3 år och aldrig varit skadad. Nyligen checkat tänderna, med inget märkvärdigt. Regelbunden skoning.

För mer info: Anne.enger@yahoo.se eller 0709432237

thumbnail
Om säljaren

Anne Enger

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor