Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Jönköping,

Redo för de högre klasserna

95 000 kr

9-årigt sto 148 cm importerat från Irland 2013. Enorm kapacitet i hoppningen och kommer att gå långt. Tävlas idag LB med felfria rundor och placeringar men redo för de högre klasserna med rätt ryttare. Hoppar banor på 110 cm och enstaka hinder på 130 cm men har kapacitet för mycket mer. Fantastiskt ärlig på hinder, stannar aldrig och är inte tittig. Väl grundriden i dressyren, med ett stort steg och bär upp lång ryttare bra. Rolig att rida varje dag då hon är positiv till all typ av träning eller en skogstur. Pigg och framåt som hon är, kommer hon bäst till sin rätt med en rutinerad ryttare och är ingen nybörjarhäst. Snäll och okomplicerad i hantering och en ängel att ha med på tävlingsplatsen. Lastar sig själv och står snällt i transporten mellan klasserna. Kan lämnas ensam i stall och hage, snäll mot andra hästar och låg i rang.

 

Maisy har ett något förhöjt muskelvärde. Inget som påverkar henne, men för att inte lämna något åt slumpen ger vi foder med så låg sockerhalt som möjligt och hon bör inte gå på kraftigt bete. I övrigt är hon frisk och sund.

 

Säljes på grund av studier. Hon är en underbar individ och hon ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är därför noggranna med var hon hamnar och priset kan diskuteras med rätt köpare.

 

thumbnail
Om säljaren

Lotta Algstrand

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor