Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

Ponny med scoop

95 000 kr

Vi ska nu sälja vår älskade ponny efter snart 2 års ägo då ryttaren blivit för stor. Mustang är en charmig och social kille som alltid hälsar dig välkommen med ett gnägg. Han är en smäcker typ som upplevs som en stor häst i sin gång. Han är främst tävlad i hoppning där han har ett mycket fint scoop och gör alltid sitt yttersta bara du visar honom vägen. Vi ser gärna att han hamnar hos någon som vill ta tillvara på hans kapacitet men skynda långsamt. 

Han har vinster och placeringar upp till LB men hoppar med lätthet hinder på 110-120 på hemmaplan. Fått mycket bra lovord från tränare och beridare. Och han skulle säkert göra sig bra på dressyrarenan också.

Mustang är pigg och framåt, utan att bli het. Han söker dig som är bestämd men med en mjuk hand. Han är lätt i ALL hantering såsom klippa, lasta, sko mm och hur enkel som helst att ha med på tävling, han sköter sig oavsett situation.

Eftersom dottern haft ont om tid så har Mustang varit på tillridning i två månader där han fått muskla upp sig och han är nu i full tävlingskondition.

I dressyren är han lyhörd och följsam och behöver en lätt hand. Han är han välutbildad och ligger på en LB nivå.

Mustang är en fantastik ponny värd att komma och prova, han ger en otrolig känsla i hoppet men också från marken. 

På grund av flytt och tidsbrist behöver Mustang komma till en ny liten ryttare så snart som möjligt. Priset kan diskuteras för rätt köpare. Hemmet är mycket viktigt för oss.

 2006, 144 cmLänk film: https://youtu.be/FK9qRWxyjZ0

Kontakta Linda via sms:0768- 288 777

 

thumbnail
Om säljaren

Linda Sandwall

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor