Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Östergötland,

Prince Nandor avkomma

75 000 kr

 

Princess Fiona är 1 av 5 avkommor efter Prince Nandor 1321 F.2010 E. Nintender - Nameleus. Prince Nandor tävlas av Daniel Svensson och har placeringar upp till 145. 
Prince Nandor är en välutvecklad och högställd hingst som för svensk hoppavel kan bidra med kraft i avstamp och bra ryggverkan. Han är en hingst med en komplett hoppteknik, en mycket god förmåga och med ett genuint gott temperament. Prince Nandor fick 10 poäng för både teknik och temperament hoppning vid sitt 3-årstest, med utlåtelsen ”hade det funnits 11:or så hade han fått sådana”. Han belönades även med klass 1 på gångarter. 
Princess Fiona är U.Vromantica E.Romantico II- Animo. Vromantica tävlade i Holland med Tanja Torgilsman upp till 130.Animo (e Almé Z-Amor) har präglat norsk hoppning såväl med sina egna prestationer som med sina otaliga avkommor. Hingsten kom till Norge på våren 1991 när han köptes av Kristin Kloster Aasen och Morten Aasen. Morten red hingsten i Barcelona-OS 1992 och när paret drog sig tillbaka från tävlingar 1998 fanns 33 placeringar i världscupen och internationella Grand Prix samlade i prisskåpet.
Princess Fiona är en ädel och nyfiken individ. Är avvand och regelbundet avmaskad, verkad. Är BT ansluten. 
Vid seriöst intresse Ring 0702635054

thumbnail
Om säljaren

Annette Mogeswärd

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor