Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

Fantastisk PRE

78 000 kr

Fantastiska Mojito CG är till salu pga omprioriteringar.
Mojje har en otrolig utstrålning och med sin långa man och tjusiga rörelser är han verkligen en häst som alla vänder sig om efter. 12 år och köptes från Spanien för 3,5 år sedan.
Brun med mycket man, 158 cm. Sportig modell med otrolig rörlighet, rör sig mycket lätt sidledes och går naturligt i rätt form. Mycket lätt för samling men går också gärna avslappnat ”lång och låg”. Uppmärksam på sin ryttare och hanteras med lätta hjälper och röstkommandon. Anstränger sig för att göra rätt.
Hingst (klapphingst) men aldrig hingstig, står i stall med flera ston och reagerar inte på dem även om de står nos mot nos, stohage inom synhåll från hans hage och inga problem med det. Vänskapligt intresserad av alla hästar. Han går i normalstängslad hage tillsammans med sin bästa kompis, minishettisen Sargasso 2 år (säljes gärna ihop om möjligt!).

Mojje är mycket väluppfostrad och uppmärksam på sin människa, en vänlig och känslig personlighet som vill vara med och alltid vara till lags. Helt cool att rida ut på själv, aldrig rädd eller nervös. Van att ridas mycket i skog och mark. Gillar också sällskap på turen - då får han extra glädje och energi. Helt trafiksäker och reagerar inte på skällande hundar, skogsmaskiner och dyl. Inte tränad för tävling, eftersom jag saknar den ambitionen, men vi gillar att träna dressyr t ex öppna/sluta, skänkelvikning, galoppombyten och passage på ridbanan och på skogsvägarna. Positiv och vänlig - aldrig lagt öronen bakåt mot varken häst eller människa. I skogen trivs Mojje bäst på bettlöst men rids också på bett när det är fokuserad träning. Gillar också att tömmköras på volt. Markträning påbörjad, tror han skulle gilla och responera bra på trickträning. Kan vara lite hög i energi vid ut- och insläpp, men alltid lätthanterad.

Jag önskar att han får komma till en rutinerad och stabil hästmänniska som strävar efter det positiva samspelet med hästen, som skapar förtroende och vänskap. Gärna akademisk inriktning, WE eller liknande. Ett absolut krav är att han får gå tillsammans med en hagkompis! Mojje gillar utevistelse så länge solen är uppe (på sommaren gärna ute dygnet runt) men vill också ha en skön box att komma in till när det börjar bli mörkt ute. Van vid fri tillgång till grovfoder.

Pris: 78.000 SEK eller bud. Rätt hem viktigare än priset. Står på Värmdö utanför Stockholm. För mer info om Mojito (och Sargasso) och fler filmer vv PMa eller ring 0725-391325

thumbnail
Om säljaren

anna pegelow

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor