Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Södermanland,

Dröm ponny med ett hjärta av guld och en enorm kapacitet

200 000 kr

 

Dröm ponny med ett hjärta av guld och Enormt fina kvaliteer. Det är är med stor sorg i mitt hjärta som jag har tagit ett svårt beslut om att det nu är dax att hitta ett nytt hem och en ny liten ryttare till min underbara ponny, då det är dax för mig att gå upp på storhäst. 
Söker ni en ponny som syns i mängden? En ponny som rids med känsla och förnuft, med fin kapacitet för den som tar tillvara på den och förvaltar honom väl. Han skulle  vara en underbar läromästare för en ny liten ryttare.

Han är en renrasig Connemara född 07 och 147 hög från Irland med mycket fin stam. 
(vi har kontakt med uppfödaren samt tidigare hem) Hans morfar är den kända avels hingsten Innelan Kestrell (har även kontakt med hans ägare i Danmark). Han har även många släktingar som tävlat på SM nivå en av dom är Hans farbror Tubberkey som var en av dom bästa Connemarorna i Sverige i hoppning. 

Jag har ägt honom sedan 13/1-2015
Han är noggrant skolad och musklad för långsiktig matchning mot dom större klasserna, en väldigt pedant skött ponny. Vi har otaliga placeringar & vinster upp till Nat LA+ kvalade MSVb gjort en start i nat MSVb där han var felfri på hinder men tyvärr en ryttar miss på sista hindret. 
(då varken han el jag inte har rutin i dom klasserna och vill ej stressat då allt ska kännas rätt)

Vi har bl.a. vunnit Agria Ponny Trophy, DM guld och bästa ungdomsprestation tillsammans. 
Tränar banor hemma upp till 120.  Riktig rosettplockare upp till LA+ Med mig och skulle kunna vara en underbar läromästare upp till LA

Mycket trevliga gångarter kan alla skolor så som skänkel vik öppna slutna förvänd osv, vill ha en ryttare med mjuk hand. 
Besiktad och klar ua
Röntgade bak knän ua 2017. 

Mycket fina komplimanger av både veterinärer samt tränare. Han är ponnyn som drar blickarna till sig och som alla vänder sig om efter. Kommer sällan hem utan rosett, och har väldigt jämna resultat. har ett mycket bra huvud och kämparglöd utan dess like och kämpar ALLTID tillsammans med sin ryttare! Är arbetsvillig, ärlig, aldrig tittig på hinder och väldigt modig samt gudasnäll i all hantering!! Sko, klippa, lasta, stå på transporten, rida ut, ha med på tävling, you name it. Tar allt med ro och finner sig vart han en är, otroligt trygg och säker. Otroligt härlig personlighet älskar att stå i centrum och att vara nr 1. Finns inte ett ont ord att säga om honom. En dröm ponny i alla lägen! 

Låter det här intressant och du kan ge honom ett bra och fint hem med varierad ridning/träning och mycket kärlek där du med förstånd tar tillvara på hans kapacitet, då har du en vän för livet och en underbar tävlings kamrat. Maila då gärna och berätta om dig själv, så får du veta mer.
Han ligger i den högre pris klassen och är värd varenda krona! Men Priset kan diskuteras med rätt köpare dock inga skambud! Har inte bråttom att sälja då det ska kännas 100% rätt! Endast seriösa tack! 
Sök på Emilia Orest på insta och youtube för filmer och bilder.
Utprovad sadel finns att köpa till.

thumbnail
Om säljaren

Helena Orest

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor