Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västmanland,

Snygg maxad D-ponny med storhästkänsla

55 000 kr

Vi har tyvärr fått lov att inse att nuvarande ryttare blivit för lång för sin ponny och måste gå över till storhäst och därför är nu vår vackra Energy till salu.
Energy är en svenskfödd maxad D-ponny med storhästkänsla.
Energy är precis som sitt namn fylld av energi och därför ingen ren nybörjarponny utan vill ha en liten duktig ryttare med mjuka händer.
Han har en vägvinnande galopp och är snabb och kvick och vänder på en femöring och därför en perfekt omhoppningsponny som gett oss många vinster under våra år tillsammans.
Han är tävlad i hoppning upp till LA men är också jättefin i dressyren och fått mycket lovord av dressyrtränare. Han älskar att ridas ut i skogen och det är inga problem att rida ut ensam. Han är orädd och gillar att hoppa naturhinder. Han passar därför inom de flesta grenar då han har en positiv inställning till allt vi gör. Energy är underbar i all hantering och är en riktig kompis och bästa bästa vän och vi är mycket måna om vårt han hamnar. 
Energy är fullt frisk,kontinuerligt genomgången och preventivt behandlad av hästfysioterapeut för att hela tiden säkerställa att han är fräsch i kroppen. Energy är i tävlingskondition och en kille som är väldigt fräsch och alert, både kroppsligt och mentalt, vilket betyder att han har många år kvar att glädja sin nya ryttare oavsett vilken gren man vill ha denna fantastiska ponny till!


 

thumbnail
Om säljaren

Camilla Pehrson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor