Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

En ponny för de högsta klasserna

150 000 kr

Gribsvads Samson, vinnare av Sveriges ungponny 2018, för 5-åringar under SM för ponnyer i Vetlanda. Han och ryttaren var det ett enda ekipage som gick felfritt genom meetingets tre tävlingsomgångar.

Samson är en fantastisk ponny! En på miljonern. En ponny för en flicka eller pojke som vill tävla i de högsta klasserna. Detta är alltså inte en ponny för den orutinerade ryttaren, även om han är mycket snäll. Den här ponnyn kräver en god och skicklig ryttare.

Samson är lyhörd, älskar att hoppa och stortrivs att vara på tävlingsbanan. Han går snabbt in i transporten, då han verkligen vill till tävlingen eller träningen. Ponnyn är i full tävlingskondition och kommer söndagen den 12 augusti att starta i lätt B under Runsten Equestrian Games.

Han tränas regelbundet i hoppning och dressyr, rids ut i skogen fem av veckans dagar och bangar inte för något, vare sig älgar, fordon eller vad som kan dyka upp. Skogen är också vår träningsarena. I hagen är Samson MYCKET dominant.

Hästvana föräldrar är att rekommendera, alternativt att man har Samson uppstallad i ett träningsstall och får hjälp av hästkunnigt folk. Tveka inte att höra av er om ni är intresserad av denna ponny, som mycket väl kan stå som vinnare av Ponny-SM inom en snar framtid. I den här ponnyns fall sitter begränsningen inte i hästen. En stjärna är vad han är.

thumbnail
Om säljaren

Solveig Thörnblom

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor