Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Jönköping,

fint c-ponny sto till salu

35 000 kr

Nu är det med stor sorg i hjärtat som jag ska sälja min ponny Floh då jag ska övergå till storhäst. Hon har varit i min ägo i 7 år så hemmet är extremt viktigt för mig. Floh är en tysk ridponny på 138,5 cm som bär upp sin ryttare bra. Född år 2003 i Tyskland, E. Di Caprio.

Floh har det mesta man söker hos en ponny. Väldigt glad och nyfiken ponny som varken är för pigg eller lat men som verkligen gillar att arbeta och visa upp sig. Social och älskar all form av ompyssling. Floh gör alltid de man begär och gärna lite till. Hon behöver dock en lite bestämd ryttare som visar att de är hon/han som är ledaren så att Floh inte känner att hon har övertaget för då kan hon få en tendens till att förstå att hon inte behöver göra mer än vad som krävs, men gör absolut inget dumt. Passar både som första ponny och för den som vill tävlingssatsa. Tyvärr ej tävlad ordentligt men har alla möjligeter att prestera på topp. Utbildad i dressyren med goda rörelser upp till LA. Skänkelvikning, öppna, sluta, förvänd galopp mm är inga problem. Älskar att hoppa och gör det med fin teknik. Löshoppad 120cm.

Floh är trafiksäker, snäll att sko, klippa, duscha, lasta och klippa. Lätt att ha med sig på nya platser. Frisk och aldrig skadad. Lagom hög i rang och kan gå både ensam o i flock.

Hyrs inte ut, säljs inte till ridskola. Rätt hem är viktigt. All utrustning så som tre träns, täcken, schabrak mm utom eventuellt sadel tillkommer. ENDAST seriösa köpare

thumbnail
Om säljaren

Thea ottosson

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor