Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Värmland,

Läcker 5-åring med god hoppteknik, genomsnäll

69 000 kr

Pim är en glad och positiv ponny som ligger helt i fas med tanke på sin ålder. Har startat LB både hoppning och dressyr i år ( i hoppningen fegade dock ryttaren ur). Hoppar allt man styr henne på upp till LC, därefter krävs att ryttaren vill hoppa (nuvarande ryttare är lite höjdrädd). Orädd för olika hindertyper och inte tittig på omgivningarna. Pim har tre bra gångarter men det är hoppningen som är hennes bästa sida. Hon har hoppat upp till 110 med ryttare (samma höjdrädda ryttare) och 115 på löshoppning, Hon har fin teknik och en vilja att hoppa, löser ofta själv när hon kommer fel. 
Hon är även trygg i skogen och hoppar gärna terränghinder och är inte rädd för vatten. Med tanke på att hon även går stadigt i dressyr så kan hon mycket väl göra sig på fälttävlansbanorna. 

Pim är helt okomplicerad i all hantering. Snäll att sko, klippa, duscha, spray osv. Lastar sig själv på både transport och lastbil och står snällt på tävlingsplats. Mycket enkel att ha med sig på tävling. Hon är även snäll att rida ut på, kan bli lite pigg i galopp om hon går bakom annan häst men gör inget dumt. 

Pim är korsning mellan welsh (ca 90%) och paint (ca 10%). Inga skador eller sjukdomar. Regelbundet vaccinerad, avmaskad och kollade tänder, vargtand borttagen våren 2017. 

Säljes åt ägaren av fodervärd.

Pris ökar i takt med utbildning.

Hoppsadel, träns och täcken medföljer.

thumbnail
Om säljaren

Maria Örnefors

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor