Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Stoföl e.Kétanou

68 000 kr

Uttrycksfullt stoföl. Född 27/6-18, Fux, stjärn och fyra vita ben. Regelbundet avmaskad och verkad. Rör sig trevligt och har en meriterad stam. BT-ansluten. Leveransklar vid årsskiftet.

Fadern Kétanou är född 2011 och vann sitt hingstprov. Han fick 9,5 av testryttarna och 9.5 i hoppning och terräng. Fadern Kalaska de semilly tog silver i Aisian Games 2010 och deltagit i OS. Kalaskas mor har vunnit puissancehoppning på 2.25m. Farfar Diamant de Simelly har vunnit VM guld.

Modern Mojito E är premieföl i Tyskland efter Coupe d'Or som blev champion i hingsthoppningen i Vechta. Han tävlar svår hoppning med framgång och har flera godkända söner bla. Coupe Gold som likt sin far blev segerhingst i Vechta.

Farfar Coupe de Coeur blev tysk champion 2006 -2007 och har vunnit världscupen i Oslo men Rene Tebbel. 

Mormor Margherita har en godkänd son och flera premieföl som visat framfötterna på fölchampionat i tyskland. Fadern Ilasso var den första av skäckhingstar att vinna sitt hingstprov i Medingen och härstammar från Marco Polo.

68 000 kr
Säljes till satsande ryttare
Första kontakt via mail

emelieshasthov@gmail.com

thumbnail
Om säljaren

Emelie Sandberg

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor