Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Vackert stoföl e. Totilas x His Highness

85 000 kr

Stoföl efter den numera legendariska hingsten Totilas, e. Gribaldi x Glendale. Totilas själv har med Edward Gal i sadeln tagit både VM-guld, EM-guld och vunnit världscupen. De satte dessutom poängrekord i både GP-special och GP-kür. Förutom det har Totilas visat sig vara en utmärkt avelshingst. Han nedärver både gångarter och ridbarhet. Han har över 20 godkända söner i olika avelsförbund. Hans avkommor har både slagit auktionsrekord och gjort väl ifrån sig i unghästklasser och championat.

Hon är under diplom och selektionstoet My Princess (efter His Highness x Nactus) som har ett avelsindex på 128. Hon vann som 3-åring både Kungakannan och Breeders Trophy, och blev bästa sto som 5-årig fölmärr vid BT 2010. Både mamma, Nymphaea, och mormor Thuja är klassade elit.

Östorps Totifini är en feminin och vacker tjej med hjärtat på rätta stället. Hon är extremt lättlärd och klok och enkel i all hantering. Hon har en härlig energi och fantastisk utstrålning, och kommer tveklöst att göra intryck på tävlingsbanorna i framtiden. Belönad med 8-8-8 på gångarter på sin fölvisning. Med sin höginstressanta stam kommer hon också kunna användas i avel om man så vill. Är registrerad som svartbrun, men kommer att ge intryck av att vara svart.

Hon kommer vid avskiljning vid årsskiftet att vara chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och ansluten till Breeders trophy. Hon är regelbundet verkad och har åkt transport med mamma. Hon är också försäkrad med dolda fel i Dina Försäkringar.

Välkommen att höra av dig för mer information och visning. Även hennes halvbror finns att se här på gården. Mer om oss hittar du på vår hemsida www.orstorpdressyr.se eller på vår facebook https://www.facebook.com/orstorp/

thumbnail
Om säljaren

Örstorp Gård AB

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor