Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,

Företag Childeric Dac 18"/MW

24 500 kr

Kan delbetalas med Svea Ekonomi från 1042kr/ mån. Uppläggningavgift 450kr. Kontakta Charlotte för mer information charlotte@byhorse.se el 070-6691907 
Childeric Dac är en djup dressyrsadel med stora knästöd. Lillkåpan är stoppad. Franska Childeric tillverkar omåttligt populära dressyr sadlar av högsta kvalitet. Den här sadeln är från 2012 och i mycket fint skick. 
Kåpa 2 = normal kåpa

Artnr: ChDa_995_0718_000165

Alla begagnade sadlar som finns i webshopen går att beställa hem för att prova. Välj det betalningsalternativ som du vill använda om du ska behålla sadeln. Sadeln skickas med DHL och frakten är 290kr. Om du vill returnera sadeln ska du göra det i samma kartong som du fick den i. Använd bifogad retursedel. Lämna in den där du hämtade ut den. Returen ska göras senast 7 dagar efter det att du hämtat ut sadeln. Om sadeln inte returneras kommer det betalningsalternativ du valt att aktiveras. Om du skickar tillbaka sadeln så meddela oss via e-post charlotte@byhorse.se. Vi kommer då att skicka dig en faktura på frakten To R, dvs 490kr.
OBS! Kreditupplysning tas innan sadeln skickas, vill du inte att vi tar en kreditupplysning kan du välja att förskottsbetala sadeln med kort. 
Lycka till med sadelprovandet! / Charlotte 


Mer hos Charlotte Frisch by Horse
thumbnail
Om säljaren

Charlotte Frisch by Horse

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor