Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västra Götaland,

Vill du bli vår nya kollega?

1 kr

Vi söker dig som vill vara med i vårt gäng. På bilden syns några av dina blivande kollegor. Vi är ridlärare/ instruktörer och stallvärdar i Gunnebo Ryttarsällskap, en ridskoleförening i Mölndal. Vi har ca 20 hästar som går i ridskolans verksamhet och undervisar ca 230 elever varje vecka. Våra elever är allt från unga nybörjarbarn till vuxna elever med flera års riderfarenhet. Nu vill vi ha dig som ny ridlärarkollega.

Du kommer att arbeta fyra dagar/vecka, ca 75 %. Preliminärt är dina arbetsdagar måndag, onsdag-fredag (ledig tisdag och ledig helg). Du kommer att ha två eller tre lektioner per dag. Din arbetstid kommer att vara från kl 13.00 till 21.30 måndag och torsdag samt från kl 13.00 till 19.30 onsdag och fredag.

Utöver lektionerna och lektionsplaneringen kommer du att tillsammans med oss sköta visst häst- och stallarbete under eftermiddagarna.

För oss är det viktigt att du vill arbeta tillsammans med oss för att rekrytera, behålla och fortsätta utveckla ryttare och en god atmosfär mellan ridskolans/föreningens elever, personal, ungdomssektion och styrelse. Det är viktigt att du vill vara en förebild för alla nya och gamla ryttare när det gäller säkerhet i hästhantering och ridverksamhet. Vi hoppas att du vill bidra med din pedagogiska ridlärarerfarenhet och entusiasm till verksamheten och tror att god dialog och kommunikationsförmåga, lyhördhet, gott bemötande och vilja att samarbeta är egenskaper som du besitter. Vi vill så klart gärna att du har utbildning SRL nivå I-III eller liknande, det kvalitetssäkrar vår verksamhet och är meriterande för att få tjänsten hos oss. Men det viktigaste för oss är din personliga inställning till att arbeta tillsammans med oss, ungdomssektionen och vår styrelse.

Vår arbetsgivare har kollektivavtal.

Om du tycker att detta verkar intressant är du välkommen att lämna din ansökan med ett personligt brev och CV till oss på mailadress styrelse@grys.net. Vi tar emot ansökningar och kontaktar dig löpande. Om du vill veta mer om oss och vår verksamhet är du välkommen att kontakta Unni eller Kristina (två av dina blivande kollegor) på tel 031-27 62 00 (exp), eller Eva (ordförande) på tel 0705-38 78 11 eller Mia (vice ordf) på tel 0709-30 73 38. Du kan också kika lite på vår hemsida www.grys.net. Vi hoppas att du kan börja jobba hos oss senast när vårterminen börjar i januari 2019.

thumbnail
Om säljaren

Gunnebo Ryttarsällskap

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor