Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

Mycket trevlig fuxvalack!

90 000 kr

Nisse som han kallas är en fuxvalack f.09 e. Balougraph ue. New Time. 
En supercharmig och trygg individ som alltid vill göra sitt bästa. Jätte snäll i all hantering som att sko, lasta, klippa, duscha mm. Nisse älskar att rida ut och är super trygg i alla lägen samt 100% trafiksäker. 
Nisse har tre stora fina gångarter med stort plus för sin skritt. Han är i dagsläget utbildad t.om LA dressyr och gör öppna, sluta, skänkelvikningar och byten utan problem. Absolut kapacitet för Msv. Tävlat 1m hoppning hos tidigare ryttare och har fin hoppteknik. Hoppat bana hemma på 120cm med erfaren ryttare. Har i dagsläget inte det största självförtroendet i hoppningen och behöver därför en rutinerad ryttare med balans och känsla i hoppningen. Han är även tränad och startad H80 fälttävlan med gott resultat, vilket också är något han älskar och skulle kunna bli mycket bra i! Han har hoppat H90 banor med nedhopp, upphopp, gravar och vattenhinder utan några problem. 

Nisse vill ha ett hem där han får gå ute mycket och länge tillsammans med kompisar (han är ranglåg och kan gå med ungefär vilken häst som helst). Någon som vill ge han tid och mycket kärlek, som jag tyvärr inte känner att jag kan i dagsläget. Rätt hem absolut viktigast.

thumbnail
Om säljaren

Meja Fredriksson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor