Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västmanland,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Härligt hingstföl

100 000 kr

e. For Romance I - De Noir - Andiamo

Fin modell och fina gångarter!

Modern Miss Noir är ett diplomsto som vid sitt 3-årstest erhöll 48 p i gångarter med bla betyg 9 för skritt och trav. Därefter har hon verkat i avel och har tre avkommor. De två första visades på fölbedömning med 48 p respektive 48,5 p. Hennes tredje avkomma blev uttagen och såld vid Elitfölauktionen 2015. Miss Noir innehar prestationsklass *** samt avelsindex i dressyr på 157.

En syster till Miss Noir är också diplomsto och har startat tom Intermediaire I dressyr. Mormor Komtesse Askelund är ett danskt elitsto som bla lämnat Stjerne Askelund, även hon danskt elitsto, som i sin tur är mor till Tailormade Akon Askelund (Internationell Grand Prix), Madonna Askelund (deltagit i EM & VM i Paradressyr) samt Svalegårds De Luxe (plac i danska unghästchampionatet och exp till USA).

Mormorsmor till Miss Noir, Angela, är även hon danskt elitsto och syster till den mycket välkände Mistral Höjris som bla vann lagguld och individuellt brons vid OS i London.

www.stallmatseriksson.se 

Pris: 80 000 kr + moms

thumbnail
Om säljaren

Stall Mats Eriksson

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor