Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Unikt tillfälle för dig som söker sund, välutbildad PSG-valack

350 000 kr

Unikt tillfälle för dig som verkligen söker en välutbildad, trygg och enkel häst! En perfekt juniorhäst för ryttare som går från ponny till stor häst.
Falcon är en mycket välutbildad och stabil valack med bra psyke. Han är tävlad upp till PSG  med resultat runt 65%. I MsvB har han sina bästa resultat på över 70%. Falcon är efter L’acteur och Flamingo. Han har tre jämna gångarter med plus för sina stora fina galoppombyten. Falcon byter stabilt ner till vartannat och gör mycket fina piruetter. Falcon är enkel i all hantering och snäll att rida ut på, åka med samt klippa och sko. Vi tror att Falcon har mycket kvar att ge och han vill nog fortsätta att tävla med nästa ryttare, men skulle nog inte misstycka om han fick vara någons bästa vän och bara träna och trimma hemma. Falcon säljs av sin uppfödare och det är hon som utbildat honom själv hela vägen, trots att hon är fd hoppryttare. Falcon har även tävlat hoppning och han deltog i Falsterbo som 5 åring. Frisk och sund häst som verkligen ger en supertrevlig känsla. Mankhöjd ca 170 cm.
Säljs med anledning av tidsbrist hos ägaren och därav inte tävlat lika aktivt senaste året.

Pris 350 000kr (finns moms i priset) eller högstbjudande 
Finns för visning hos Camilla Ivarsson
www.camillaivarsson.se

thumbnail
Om säljaren

Dressyr & Rehabcenter

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor