Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västernorrland,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Maffig vallack

65 000 kr

Med mycket beslutsångest har jag börjat fundera på att gå vidare och låta ;mannen i mitt livet göra någon annan person lyckligt lottad.

 

Maskulin bildskön vallack i sina bästa år. Brian är född 2003 efter Briar 899 ue. Eighty Eight Keys xx. Funnits i familjen sedan han var 2 och inom nära bekantskap sedan han var föl. Brian är 177cm i mankhöjd och sent tagen. Brian är startad i hoppning upp tom 110cm och han älskar att hoppa. Dressyr är han startad upp till Msv C och upp till LA med placeringar. Ej startad högre pga ryttaren då det är jag som sätter begränsningen där.

Säljes som dressyrhäst eller allround. Han verkligen älskar att hoppa.

Brian är snäll att sko, klippa och lasta. Jag åker alltid själv med honom till träning/tävling. Brian har egen motor och är ambitiös och tänker mycket själv. Trafiksäker även om han ibland kan passa på att hitta på tok beroende på dagsform och humör.

 

Brian har struppipning vilket är konstaterat på klinik. Blev rådd att inte operera honom vilket jag inte har gjort. Han låter när han travar och galopperar men inget han besväras av till den grad att det påverkar träningen. 

 

Brian har aldrig varit skadad förutom en hovböld för några år sedan samt ett broddtramp. I övrigt är han frisk och kry. Fungerar bra med andra hästar i hagen. Sparkas inte. Ryggen röntgade jag genom för x antal år sedan utan anmärkning.

 

Brian kräver en rutinerad och konsekvent ryttare. Han är ingen nybörjarhäst. Trafiksäker även om han ibland kan spänna till beroende på dagsform och situation. Van vid bilar, mopeder, lastbilar, bussar, snöskotrar osv. 

 

Priside: 65 0000kr PoK

 

Önskas så kan utrustning köpas till, finns utprovade sadlar, täcken, träns mm.

 

Säljes på grund av att jag känner att jag behöver en paus i ridningen och inte har tid och ork att engagera mig så att Brian kommer till sin fulla rätt.

thumbnail
Om säljaren

Linda Andersson

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor