Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Kalmar,

Världens bästa Sessan!

123 kr

Med sorgen i hjärtat är det tyvärr dags att sälja våran älskade ponny. Serento Lady, även Sessan som vi kallar henne, är ett maxat d-ponny sto i sin bästa ålder. Hon är tävlad mycket både med föregående ryttare och med mig. Vi har haft Sessan i drygt 5 år och hon har alltid gett oss en otrolig glädje varje dag! Hon är supersnäll med allt som har med hantering och ridning att göra! Jag helklipper henne kontinuerligt själv och hon står alltid stilla. Hovslagare och att åka hästtransport är inga problem heller.

Hon älskar att galoppera i skogen, hon är väldigt pigg och glad men hon skulle aldrig få för sig att göra något dumt. Hon hoppar alla slags hinder och är inte tittig alls. 

Varför vi är tvungna att sälja Sessan beror på att jag börjar bli alldeles för gammal för att rida ponny och att den tiden för att åka på tävlingar och träningar tyvärr inte finns längre. Och Sessan är alldeles för duktig hoppponny för att bara stå inne i stallet. 

Hennes nya hem är väldigt viktigt för oss då det är en väldigt känslig tjej som behöver mycket kärlek och hon behöver kunna lita på sin nya familj helt. Sessan är ingen nybörjar häst. Priset diskuteras med eventuell köpare.

Den här ponnyn har det största hjärtat, och hon kommer bli din bästa vän om du är hennes. 

Vid intresse och kontakt: 

Ebba Larsson - 0722024403 

ebbalaarsson@live.com

Om jag inte svarar i telefonen spela gärna in ett röstmeddelanden så ringer jag upp! Filmer skickas självklart vid intresse, har tyvärr inga youtube filmer på henne. Finns lite filmer och bilder på henne på min instagram ’larssonebba’. 

thumbnail
Om säljaren

Ebba Larsson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor