Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,

Företag Behöver din häst vila på grund av skada?

6 000 kr

Att vara hästägare är det bästa som finns – det är vi övertygade om. Glädjen man känner när allt flyter på kan snabbt bytas ut mot hopplöshet när hästen får en skada. Till vår gård i Gottröra, 30 minuter från Mälaren Hästklinik och UDS, kommer hästar med bland annat sen- och ligamentskador, hovbensfrakturer eller för att återhämta sig efter operation.

Vi fokuserar på att låta hästen vara extra bortskämd under en period som kanske inte är den roligaste för hästägaren, som ska hinna bolla ett heltidsjobb med hästens extra behov av vård. En annars så tråkig boxvila kan bli ganska trevlig, om man står i en av våra uteboxar med utsikt över gården. Hästen får känna sig delaktiga i vardagen med god utsikt, istället för inlåsta i stallet, när kompisarna går ut i hagen.

Hos oss dricker hästarna ur vattenhinkar, så vi har kontroll på mängden vätska de får i sig varje dag. De som är redo för hage har möjlighet till grusad sjukruta, eller någon av våra hagar som är i olika storlekar, beroende på vad veterinären rekommenderat. Vårt hösilage är analyserat och mineraler + spån ingår i stallhyran. Önskar hästen röra sig i skrittmaskin finns den även att tillgå, men kanske är det istället promenader som föredras?

Vi skräddarsyr upplägget efter era önskemål, och är ett litet stall med sju boxar, och samma personer som hanterar hästarna dagligen.

Besök gärna www.stallsteningeby.se eller ring Annelie på 070 28 54 280 för mer information och referenser.


Mer hos Stall Steninge By
thumbnail
Om säljaren

Stall Steninge By

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Senaste annonserna i galleriet

1 av 4 sidor