Dressyr & Rehabcenter
thumbnail
Om annonsören
Verifierad med bankID

Camilla erbjuder hästägare, ryttare och potentiella hästköpare, sin professionella och mångåriga erfarenhet, kunskap samt sitt omfattande nationella och internationella kontaktnät. Camillas motto är när det gäller försäljning av häst ”Rätt häst till rätt ryttare”. Att hitta rätt häst kan vara svårt men även svårt att hitta rätt ryttare till sin häst. Att tacka nej till en köpare är inte alltid roligt men att måna om att rätt ryttare köper en häst som passar hen är den absolut största drivkraften för Camilla när det gäller försäljning av hästar. Camilla är en väletablerad tävlingsryttare som rider svår dressyr samt unghästchampionat. Camillas fokus ligger i hästens välmående och att den matchas i sin takt och inte utsätts för saker den inte är tränad för att göra. Den viktigaste delen är glada, välmående, happy athletic hästar som älskar sitt jobb och får ett långt och hållbart hästliv.

Camilla erbjuder:

• försäljning och förmedling av kvalitetshästar för dressyr

• matchning, utbildning av unghästar

• vidareutbildning och tävling av dressyrhästar

• utbildning, tävling och försäljning av dressyrhästar

• rehabilitering av hästar samt hjälp med igångsättning.

• träningar, clinics och kurser både på den egna toppmoderna anläggningen i Kristianstad.

Vi tar emot elever och hästar med visionen att erbjuda ett långsiktigt helhetskoncept anpassat till individen för att optimera utvecklingen och resultatet.
Camilla har ett stort kontaktnät när det gäller ponnyer och hästar och lägger stor vikt vid att hitta hästen som matchar dina mål och ambitioner. Ska ni köpa eller sälja, tveka inte att höra av er till oss!

Dressyr & Rehabcenters annonser

7 annonser