Lättare att hitta rätt sadel, en lagom häst eller en snygg kavaj

Sedan starten av Hippson Market har många hört av sig med önskemål om nya funktioner och förbättringar. Som ett direkt resultat av dessa önskemål har vi därför förändrat vissa annonstyper. Det innebär att det nu är ännu enklare att hitta en häst i "rätt storlek" och sortera fram en sadel för just din inriktning, din smak och din häst.

Vi har även tagit bort ett steg i kategoriseringen för alla utrustningsannonser så att man snabbare kommer till annonserna. Vi passade även på att lägga till en helt ny kategori för bara jackor och kavajer.

De senaste dagarna har vi gått igenom samtliga annonser för att se vilka som berörs av förändringen. I de allra flesta fall har vi kunna hitta informationen i bilderna eller i texten och då har vi helt enkelt uppdaterat annonsen med denna information. Vet du med dig att du har en häst- eller sadelannons får du gärna kontrollera att vi gjorde rätt. 

Dessutom har vi gjort så att alla länkar i annonser automatiskt har blivit klickbara så att det är enkelt för besökarna att gå vidare till mer information. Vi kommer dock att fortsätta att vara hårda i förhandsgranskningen av annonserna så att externa länkar är relevanta för just den annonsen. Allmänna länkar till företag eller annan information som inte avser den varan som ska säljas kommer att raderas innan annonsen publiceras. 

Hoppas att ni uppskattar förändringarna! Och fortsätt gärna att höra av er med fler önskemål.

1. Fler storlekar och namn på hästar


Tidigare kunde man bara ange olika storlekar för ponnyer, men nu har vi även delat upp kategorin med stora hästar i flera olika intervaller. Det innebär att du som till exempel letar efter en lite mindre häst har möjlighet att filtrerar fram dessa. Alla hästar som vi inte kunde avgöra storleken på utifrån annonstexten listas just nu under "160 - 170 cm (Häst)". 
Vi har även kompletterat alla hästannonser med ett eget fält för hästens namn så att det blir enkelt att snabbt få en överblick när man läser annonsen. Detta fält påverkar inga sökningar eller filtreringar utan den informationen är tänkt att vara till hjälp för besökarna att snabbt skaffa sig en överblick över annonsen. Har du en hästannons på sajten idag kan det vara bra att komplettera med namnet på hästen.

2. Inrikting, färg och storlek på sadlar

Alla sadelannonser har hittills hamnat i en och samma kategori. Detta blev snabbt ohållbart och med över 600 sadelannonser har det varit allt annat än lätt att hitta rätt sadel. Vi har därför kompletterat alla sadelannonser med möjlighet att ange inriktining, färg, sitsstorlek och kåpa. På så sätt kan du väldigt precist filtrera fram de sadlar som du tror passar just dig och din häst. Vi har gått igenom samtliga annonser och försökt tagga upp dem med rätt information, men för vissa har det inte varit möjligt. Det gäller framförallt sitsstorlek och kåpa. Har du en egen sadelannons kan det därför vara bra att dubbelkolla så att den informationen är med i annonsen så att din sadel hittas på rätt ställen.

3. Ny kategori för jackor och kavajer
En kategori som helt saknades när vi lanserade var för jackor och kavajer. Alla dessa annonserna hamnade istället under Övrigt vilket så klart inte var helt optimalt för de som letade efter just en ny kavalj till exempel. Nu har vi lagt till en sådan kategori och sökt igenom alla annonser och lagt in de drygt 60 annonserna vi tyckte passade där.