Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Södermanland,

Läromästare

49 000 kr

Miss You, även kallad Musse, är en valack född 1999, han är 137 cm hög. Musse är välmusklad, slank och elegant i kroppen och får mycket beröm av både veterinär och equiterapeut för sin fräschet. Musse har vetcheckats regelbundet av både veterinär och tandläkare samt verkas regelbundet cirka var 6-7 vecka. God hovkvalitet och har aldrig haft en tappsko. Musse är pigg men inte het.

Musse importerades från Holland som 5-åring och har i Sverige haft totalt tre ägare (nuvarande inkluderad). Hos oss har han varit sedan mars 2016. Musse är välutbildad (LA dressyr, LB hopp) och har massor att lära ut till en ny liten ryttare som har både mjuk hand och varmt hjärta. Gör ryttaren rätt så gör Musse rätt. Musse älskar den vardagliga träningen/ridningen och tycker även om att komma ut på tävlingsbanorna emellanåt i lägre hoppklasser eller varför inte dressyrtävlingar.

Musse passar den lilla unga ryttaren som vill ha en kompis som gör det roligt att åka ut till stallet varje dag. Nuvarande ryttare har enbart tävlat hoppning på grund av ointresse att tävla i dressyr. På tävlingsplatser trivs Musse som handen i handsken så att både ryttare och föräldrar kan fokusera på att lära sig hur en tävlingsplats fungerar med allt som tillhör. Oavsett hur nervösa de i teamet blir så visar Musse vilken stabil rutinerade hopponny han är. Musse står som ett ljus i transporten både under färd och vid tävlingsplats.

Musse är lätt i all hantering. Lastar exempelvis sig själv, är trafiksäker samt är helt orädd för vatten, klippmaskin med mera. Vi som föräldrar har alltid känt oss trygga med Musse då han inte har några olater förutom att han skrapar med framhoven då han vill ha uppmärksamhet eller då han hör att det vankas mat och/eller godis. Musse kan ridas ut både ensam eller med sällskap. För tillfället går han ensam i egen hage men har förr fungerat väl tillsammans med andra hästar. Musse har med dåvarande individerna varit den som varit låg i rang.

Säljes i full tävlingskondition. All utrustning ingår såsom sadel, träns, täcken med m.m.
För videos, och fler bilder, se ryttarens instagram: @felicia_sodergren_enblom
Varm välkomna att höra av er till mig, ryttarens mamma, Petra: 0736-211 202

thumbnail
Om säljaren

Petra Södergren

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor