Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Dalarna,

Underbar kärleksdinosaurie

75 000 kr

Här har vi en kille som drar blickarna till sig, med sina ståtliga 180cm så syns han. Kvasten är lika snäll som stor och totalt okomplicerad i all hantering. Min ovana och rädda sambo hanterar honom hela helger när jag ligger borta på jobb. Lastar sig själv och står som ett ljus under färd och mellan klasser. Är cool på nya ställen och finner sig i det mesta man hittar på. Inga problem att klippa, sko eller duscha. Kan hända att man vid klippning får bremsa när man börjar närma sig halsen mot huvudet. 

Jag har ägt honom i 4 år men ridit honom i 9år, och jag säljer endast för att jag känner att vi växt ifrån varandra och att jag inte har några bra träningsmöjligheter hemma då vi ej har bana eller ridhus annat än på 45 minuters bilfärd, han behöver kontinuitet i sin hopp eller dressyrträning för att det ska flyta på. I ridningen är han varken pigg eller seg, men behöver en tydlig och konsekvent ryttare. I hoppningen behöver han vara ärligt framme för skänkeln, annars finns det risk att han blir feg. Då både jag och förra ägaren ägnade oss åt hoppning så är han mest tränad och tävlad i det. Felfria resultat i 110 med mig och startad 120 med förra ägaren. Även startad någon LC/LB i dressyr med mig för några år sedan med godkänt resultat. Fina reglerbara gångarter och passar både till hoppning och dressyr. Går i form i alla gångarter och ger en fin känsla i dressyren. Kan skolor så som byte, öppna, sluta och flyttar fint undan skänkeln. Kan stå en vecka utan att samla på sig energi. 

Fick i December - 18 en fraktur på griffelben bak, läkte helt utan komplikationer. Finns ingen reservation på det enligt folksam och har heller ingen påverkan på framtida användbarheten enligt veterinär. Är helt igång sedan Augusti - 19. Alltid mycket riden ute, och ofta haft viloperioder. Aldrig tränad/tävlad stenhårt. 

Trafiksäker och van vid barnvagnar, traktorer, skoter, fyrhjuling. Inga problem att rida ut själv (vilket vi alltid gör här). Kan stå själv i stall och hage. 

Seriösa hör av sig via samtal. Lämnas ej ut på foder/prov. Men kom gärna och provrid flera gånger. Kommer endast säljas till rätt hem (och då kan priset gå att diskutera). Säljs ej om jag inte hittar ett bra hem, har alltså ej bråttom. Ni når mig på 0702922197. Svarar jag ej så skicka ett sms. 

thumbnail
Om säljaren

Frida Zakariasen

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet