Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Ponny för alla discipliner

Dottern går över till större ponny och därför letar vi ny ryttare till vår fina ponny som vi köpte direkt från uppfödaren 2014. 
Pro Line är new-forest efter Stackarps Peeron. En ponny helt utan olater. Snäll och enkel i all hantering. Helt skadefri, inte en halt dag på alla år. Välriden, välmusklad och mycket arbetsvillig. 
Pro Line har mest tävlat fälttävlan de sista åren pga ryttarens intresse men passar bra till hoppning och dressyr också. Mängder av vinster och placeringar i dressyr, hoppning och fälttävlan. Skånsk mästare i fälttävlan, svensk newforestmästare i fälttävlan, både individuella placeringar och lagplacering i lag-SM fälttävlan, championatsvinnare kat C på newforest mästerskapen, cupvinnare i hästhagens sommarcup m.m

Han är kvalad och färdig för FEI-dressyr men hann aldrig starta innan tävlingstoppet. Går P 90 fälttävlan och LA hoppning. Placering i båda.
En ponny som man kan ha mycket roligt med både i skogen, på träning och tävling. Han är pigg och framåt i ridningen men inte het. Lydig men lite känslig. En riktig pärla för den som kommit en bit och önskar utvecklas. Rids idag av 10-årig medryttare några dagar i veckan och han trivs fint som läromästare. Tillsammans har de startat P&J och P&R med fina resultat. Pro Line säljs till ett mycket gott hem där han får fortsätta att träna både hoppning,dressyr och terräng som han älskar. Priset kan diskuteras med rätt köpare. Välkommen att höra av er så berättar vi mer. 0708-487601
Länk till youtube

https://youtu.be/y-y9WfFonHQ
https://youtu.be/_17BobyvGDY

thumbnail
Om säljaren

Kristina Evnell

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor