Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Södermanland,

Fantastiskt avelssto (dräktig med Crown Z)

70 000 kr

www.horsetelex.com/horses/pedigree/582093/carabel-vdl

Fantastiskt avelssto säljes! E. Emilion - athlet z - capitol I. Dräktig med Crown Z. (Fölar mitten på maj 2020) tog sig på fölbrunsten.
Carabel är frisk och kry, men har endast använts i avel pga sitt avelsvärde. Hon är PROK, STER och EPTM-testad i hoppning med godkänt resultat. Inga kända skador. Uppfödd på VDL i Holland och importerandes av mig. (Tilläggsreggad i swb) jag har själv fått två fantastiskt fina avkommor som jag tänker behålla, och det är enbart därför hon säljs.
Carabel kommer ur ett mycket prestationsstarkt möderne. Hon har bl a en helsyster (VDL Nantes) som tävlat 160 hoppning och även gått världscupfinal i Las vegas. Även carabels mormor var lämnat 160-avkomma. Kommer från samma möderne som bl a Dakar vdl, Acacio och Boss. Nästan alla ston ur den närmsta stostammen har lämnat svårklassavkommor, och en syster till carabels mamma har lämnat godkänd hingst.
Carabel själv har ännu ganska unga avkommor, men den äldsta gick felfri 130 som 6åring (förra året).

Carabel själv trivs bra på lösdrift, men är även van att stå i box. Går barfota och har bra hovar. Enkla fölningar och är en bra mamma.

Filmen är på en av hennes avkommor (e. Indoctro) och sen är det blandade bilder på hennes andra avkommor från iår och tidigare år. (Carabel själv är skimmeln på bild)

Säljes med alla avgifter betalda, samt fosterförsäkring i agria på 25000:-
Kan hämtas i november, eller stå kvar över vintern till bra pris.
Försäkrad i agria.

Ring/smsa för mer info!
0733873925

thumbnail
Om säljaren

Anni Oveson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor