Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västra Götaland,

Vacker FEI ponny

100 000 kr

Vår Dröm är till salu.

Inriktningen på denna vackra ponny är främst dressyr, där DayDreams kvalitéer verkligen kommer till sin rätt.
Tillsammans har ekipaget, på väldigt kort tid, gått från fullständig nybörjarnivå (för både ponny och ryttare) till nationell FEI debut i år.
Ekipaget har, på vägen mot FEI, plockat hem många vinster och placeringar upp till och med LA:1/LA:P1 och har flera ritter på LA nivå över 70%.
Debuten i FEI Lagprogram i våras landade på mer än godkända poäng 62,9%, ochunder några få månader har ekipaget klättrat uppåt och har idag ett PB på 65,33%. Vi och vår tränare ser stor utvecklingspotential i DayDream och hans framtid på nationell nivå.
Det är därför med stort vemod vi nu kommit fram till beslutet att, trots tävlingsframgångarna, sälja DayDream. Anledningen till beslutet är att dotterns intresse för hästar och ridning tyvärr har minskat markant under sista halvåret.
Vi tror därför att DayDreams utvecklingsresa kan fortsätta i samma häftiga riktning, tillsammans med en ny liten, engagerad ryttare.
DayDream är en liten bestämd herre, som kräver en fast och tydlig hand. Han gillar att visa upp sig och trivs bra på tävling. Supertrevlig att ha med sig på nya platser och meetings.
DayDream är lätt att lasta, duscha, sko och klippa. Trygg att rida ut på både i grupp och själv. Vi vill helst att köparen har en hästvan vuxen i familjen.
Nora och DayDream tränas regelbundet (1-2 gånger/vecka) för dressyrtränaren Lena Mårtensson. DayDream är regelbundet kontrollerad/checkad av Equiterapeut Margita Prince. DayDream röntgades för ett par år sedan u.a. i både rygg, hals och framben. Hela Dreams historia finns öppet och ärligt på vår Facebooksida https://www.facebook.com/profile.php?id=100010754825016
(Skicka en vänförfrågan så kommer vi acceptera och alla inlägg på sidan blir helt tillgängliga) Se även YouTube under "AWS DayDream"
All utrustning (utom sadlar som kan köpas till) ingår.
DayDream är besiktigad UA den 21/8 2019.
Första kontakt tas av vuxen via mejl/sms. Skriv och berätta mer om dig. Vi hör av oss så snart som möjligt.
DayDream lånas ej ut.
 

thumbnail
Om säljaren

Jenny Wahlgren

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor