Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Dux Carneo F (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Governor 9229
Född 2011 i Nederländerna (Totilas – Jazz – Ulft)

Governor har presterat på topp genom hela sin karriär. Han blev utsedd till reservsegrare i KWPN 2014 och vann 50-dagarstestet senare samma år. Adelinde Cornelissen har tävlat Governor väldigt framgångsrikt i unghästklasserna, och har under unghäst-VM gjort den otroliga insatsen med en femteplacering som femåring och silvermedaljer både som sex- och sjuåring. Hans avkommor visar framfötterna och för andra året i rad har han flest avkommor som gått vidare i KWPNs hingstselektering.

Det är få hingstar som kan skryta med så mycket Grand Prix i sin stamtavla. Modern Orleans år har lämnat två avkommor i svår klass, där TC Athene har varit mycket framgångsrik i U25-klasser, bland annat med EM-guld i somras. Mormodern Fidora har lämnat mästerskapshästen Parzival, som tillsammans med Adelinde Cornelissen dominerade dressyrbanorna under många år med höjdpunkter som OS-silver, VM-medaljer EM-guld. Fidora har lämnat ytterligare tre avkommor i svår klass där en även är godkänd hingst, Fleau de Baian. Två syskon till Fidora har tävlat i Grand Prix dressyr.

------------
Dux Carneo F ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor