Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Ze la Vie (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Gammelenggårds Zappa 1326
Född 2012 i Danmark (Zonik – Akinos – Astaire)

Gammelenggårds Zappa har gjort sig känd för sina rörliga gångarter och trevliga temperament, vilket verkar gå i arv till hans ännu unga avkommor. Han placerade sig i Falsterbo som femåring. Han var också vinnare i ett av kvalen till Dansk Varmblods unghästchampionat med 90 %, vinnare i Elmia Scandinavian Horse Show och tredjeplacerad i Champion of the Winners 5- och 6-årsfinal under Sweden International Horse Show.

Modern Aparte Foldager har även lämnat Grand Prix-hästen Gammelenggårds Easy, och mormor Asta Foldager är mormor till mästerskapshästen Akeem Foldager som representerade Danmark i EM 2015 med Andreas Helgstrand, men som nu är såld till den amerikanska ryttaren Charlotte Jorst.

-------
Ze la Vie ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor