Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag BE Allex (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Ampere 1225
Född 2005 i Nederländerna (Rousseau– Flemmingh – Amor)

Ampere är en av de hingstar som slagit igenom störst i svensk och internationell dressyravel på senare tid. På ett fåtal år har han hunnit bli far till 62 godkända söner, och fyller unghästklasserna och auktionerna till bredden med sina avkommor. Han vann KWPNs hingstprov 2008, och har därefter verkat i aveln. År 2013 visades hans första årgång på unghästtest i Sverige och poängsnittet blev över 80 %. Han har representerats vid unghäst-VM otaliga gånger, där SWB-helsyskonen Diod (F. 2) och Demand 1344 deltog i år. Demand blev även bruksprovsvinnare 2018.

På auktionerna slår avkommorna rekord på rekord. Ett hingstföl såldes för 200 000 Euro i Vechta 2011 och dyraste hästen på EDS-auktionen gick för 3,4 miljoner kronor. Dyraste fölet på SWBs elitauktioner har många år varit efter Ampere, och hans avkomma innehar även det svenska prisrekordet på 600 000 kr. Amperes moder Larivola har också lämnat den i NRPS godkände hingsten Emerson, och hans syster har lämnat en godkänd hingst i Finland. Mormor har lämnat en avkomma i svår dressyr och är syster med den i Oldenburg godkände hingsten Mythos.

--------
BE Allex ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor