Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Sparkling M (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Negro 95146
Född 1995 i Nederländerna (Ferro – Variant – Gondelier)

Negro har en diger meritlista, både som tävlingshäst och som fadershingst. Han blev reservsegrare vid KWPNs bruksprov 1998, vann holländska championatet 2000 och 2001, samt blev bästa KWPN-hingst vid unghäst-VM 2001. Negro debuterade Grand Prix med seger på 72,5 %. Han har tack vare sina fantastiska avkommors prestationer varit på WBFSH topplista över fadershingstar under många år och har blivit årets hingst i KWPN både 2013 och 2017. Hans mest kända avkomma är såklart Valegro som vunnit guldmedalj vid samtliga mästerskap mellan 2011 och 2016. Negros son Kjento vann KWPNs hingstprov 2018 och poängen var den högsta en treåring någonsin tilldelats i KWPN.

--------
Sparkling M ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor