Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Feder F (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Quaterhit 9274
Född 2014 i Tyskland (Quatergold – Sandro Hit – Brentano II)

Få hästar har ett möderne lika meriterat som Quaterhit. Han blev reservsegrare i Dansk Varmblods hingstekåring 2017 med 884 poäng och slutgodkändes 2018 med nior i betyg för både sin trav och galopp.

Modern Poetin III är helsyster till den berömda Poetin som vann unghäst-VM för femåriga hästar 2003, dubbelsegrade i Bundeschampionatet och senare såldes på auktion för rekordpriset 2,5 miljoner Euro. Ur denna syskonskara kommer även de fem godkända hingstarna Samba Hit I-V. Poetin III har lämnat ytterligare en godkänd son, Quaterstern. Mormor Poesie är något alldeles extra. Hon är syster till två godkända hingstar, mor till fem godkända hingstar och mormor till tre godkända hingstar, varav en är Quaterback. Således är Quaterback linjeavlad på otroligt framgångsrika Poesie. Hon är även mormors mor till fem godkända hingstar, där snackishingsten Trafalgar (e. Totilas) är en av dem. Mödernet har även lämnat hingstar såsom Belantis och Quadroneur I och II.

--------
Feder F ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor