Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Yellow Rose (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Springbank II VH 9272 
Född 2014 i Sverige (Skovens Rafael – De Niro – Rohdiamant)

Springbank II VH härstammar ur ett av Sveriges mest förärvningssäkra mödernelinjer, och är för tillfället en Sveriges mest framgångsrika unghästar i dressyr. Springbank II VH blev premiehingst i Danmark 2017 och vann samma år sitt 35-dagarsprov i DWB med 954,5 poäng och tior både för ridbarhet och kapacitet, samt det svenska 3-årschampionatet. Som fyraåring utsågs han till segerhingst vid hingstekåringen i Herning, och vann senare kvalet till det danska unghästchampionatet på 95,4 %. Samma år segrade han i Breeders Trophy för fyraåriga hästar där Charlotte Dujardin gav honom 10-10 i ridbarhet. I år har han tävlat unghäst-VM och fick en hedrande femteplacering i finalen.

Modern De la Reinne VH är ett elitsto som lämnat Springbank VH som har placeringar i Intermediaire I tillsammans med Carina Nevermann Torup. Hon har även lämnat Floricella, diplomsto och andraplacerad i Rikssto 2016. Mormodern, elitstoet Rakel VH, är mor till svårklasshingsten Dalwhinnie 1180, två avkommor i Prix St Georges samt Riksstosegraren 2016, Florence VH.

--------
Yellow Rose ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor