Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag BLS Suertez af Sol (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Suarez 1388
Född 2015 i Tyskland (Sezuan – Desperados – Rotspon)

Suarez kom till Sverige 2018 och blev snabbt den populäraste gångartshingsten. Men det är kanske inte så konstigt om man tittar närmare på hans stam. Fadern Sezuan är trefaldig världsmästare i unghäst-VM, kombinerat med en otrolig avelskarriär. Modern Damandala är helsyster till Desperada som i sin tur är moder till Glock’s Toto Jr som segrade Pavo Cup både 2015 och 2016. De har ytterligare en helbror som är premiehingst, samt en halvbror som tävlar svår klass i dressyr. Damandala har en syster som är både moder och mormoder till godkända hingstar. Tittar vi längre bak i stammen finns det många tävlingshästar i medelsvår och svår dressyr.

--------
BLS Suertez af Sol ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor