Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Cinder CML (SWB Elitauktion – Dressyr)

Kontakta säljaren för pris

Franklin 9118
Född 2010 i Holland (Ampere – Ferro – Flemmingh)

Franklins avkommor verkar bli varje auktions dyrgrip, och med tanke på kvalitén på avkommorna är det kanske inte så konstigt. Franklin blev utsedd till champion under KWPNs bruksprov, och senare vann han prestationstestet. Som femåring var han i final i unghäst-VM. Både 2016 och 2017 blev hans döttrar utsedda till Dansk Varmblods “Champion Dressage Filly”, och dottern från 2017, Faretti, såldes sedan för 150 000 Euro. En helsyster till Faretti såldes på samma auktion ett år senare för 102 000 Euro. Han har redan lämnat godkända söner och den mest betydelsefulla av dem är utan tvekan Kadans, reservsegrare vid KWPNs hingstprov 2018.

--------
Cinder CML ingår i kollektionen till SWB Elitauktion den 27/9. Gå vidare till SWB Elitauktion för mer information och säljaruppgifter. Vi har tyvärr inte möjligheter att svara på frågor om fölet skickade via Hippson Market.


Mer hos SWB Elitauktion – Dressyr
thumbnail
Om säljaren

SWB Elitauktion – Dressyr

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor