Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Hela Sverige,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Företag Stoföl e For Emotion - Till Salu på SWBs onlineauktion!

Kontakta säljaren för pris

Superfint stoföl till salu på SWBs onlineauktion den 13-15 Oktober. Länk till auktionen: http://shop.asvt.se/index.php?route=product/product&path=73&product_id=1576

Beskrivning:

Feminint och vackert stoföl med underbara gångarter e For Emotion – Belissimo - Weltmeyer ur meriterat möderne. Hon har tre mycket rörliga gångarter med väldigt fin balans i uppförsbacke. Hon är verkligen något extra för den som satsar inom dressyren.

Mödernet är från den kända Alferate stammen i Hannover. Modern Ridges Bellatrix är ett ungt sto och detta är hennes tredje avkomma. Den äldsta avkomman Ridges Astra fick i år diplom på sitt treårstest med 48,5 och blev fjärdeplacerad i Breeders Trophy. Mormodern Weltgräfin O är Elitsto i SWB och Statspremiesto i Hannover. Hon har bland andra lämnat en avkomma med placeringar i Grand Prix dressyr. Weltgräfin O är helsyster till den godkände hingsten White Star. Från samma stofamilj kommer bland andra de framgångsrika hingstarna Brentano I-II, Wolkenstein I-III, Garibaldi I-II och Beltain.

thumbnail
Om säljaren

Fredrikshill Sporthorses

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor