Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Unik möjlighet för satsande ryttare

350 000 kr

 

3-årig hingst e: Colmander-Sixtus -Ibikus med oerhört starkt möderne.

Mamma True Love ( trak)har bl.a 28 generationer trakhener varav 8 statspremieston i rakt nedstigande led, True Love är prestationssto klass 3 med över 400 placeringar i TDB, med 7 år i landslaget och världscupen för Sverige i Fälttävlan är hon en av de mest meriterade mödrar inom Europeisk fälttävlan. Morfar Sixtus var en trakhener med stor hopptalang, han gick såväl fälttävlan som banhoppning på internationelll nivå, GP och deltog i VM i hoppning, och har utmärkelser som Årets Trakhenerhingst i Tyskland 2001 och som den bäste hoppförvärvaren i Tyskland med fyra godkända söner i Tyskland. Pappa Colmander är född i Tyskland och har en lång rad med syskon som presterat hoppning och dressyr i svår klass, Colmander är långlinjerad och känd för sitt goda lynne och fina hoppteknik, pappa finns att se på Blädde gård i Sverige.

Han ger en fin ridkänsla och är helt i fas med sin ålder,är mycket rörlig med härliga gångarter i uppförsbacke med extra plus för galoppen, har en fin ridbarhet, är fin och trevlig att hantera , lasta och sko. Inriden under hösten 2018 och har på kort tid redan visat sina fina kvaliteter. Har lätt för inlärning och är mycket lyhörd och läraktig.

En hingst för den medvetne, kräsne ryttaren som kan förvalta denna supertalang. Veterinärbesiktigad våren 2019. Visad med goda resultat, 1 a klass som hopptalang, dock spänd för dagen vid visning. Försäkrad.

Han behöver en välbalanserad ryttare med unghästvana. Gärna med sikte på de högre klasserna inom hoppning och terräng. ansluten till Breeders. Endast seriösa spekulanter gärna med referenser är välkomna att höra av sig.

Lånas ej ut.

Säljes av uppfödaren. 

 

thumbnail
Om säljaren

Irene Rundström

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor