Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västra Götaland,

Snäll tävlingsponny

65 000 kr

Efter tre år är det nu tyvärr dags för oss att sälja våran fina ponny då ryttaren ska gå över på storhäst. Chess som hon kallas är maxad C-ponny korsning född 2005. Chess är en arbetsvillig ponny som är positiv till det mesta. Hon ställer alltid upp för sin ryttare och vill göra sitt bästa. Hon är väldigt snäll men i ridningen och främst hoppningen kan hon bli lite stark, men är alltid hanterbar. Så hon behöver en stabil och lugn ryttare som gillar fart. Hon passar därför ej som helt nybörjar ponny.

Chess har tävlat upp till L:B med placering och har nu börjat starta L:A, Chess är en ponny som inte har problem med höjden med rätt ryttare. Chess är väldigt enkel i hanteringen och stora som små kan hantera henne utan problem. Hon lastar sig själv och står lugnt och snällt under hela resan. hon är enkel att ha med sig på träning och tävling. Det är inga problem att sko eller bada henne. Chess har aldrig varit skadad eller halt så långt vi vet och hon är regelbundet checkad av tandläkare. 

Chess är en ponny som syns i mängden med sin speciella täckning. Ser helst att hon kommer till en ryttare med tävlings ambitioner då hon har mycket kvar att ge på hoppbanan eller till någon som vill ha en rolig träningskompis. Tror även Chess skulle passa till fälttävlan då hon är orädd. 

Fler filmer finns vid intresse, hör av er för mer information. Måste ses och provridas.

thumbnail
Om säljaren

Ebba Dahl

Medlem sedan: 2019

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet