Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Lovande hingstföl med toppstam

Kontakta säljaren för pris

Cornichon K (hingst, född 2019-04-25)

Cornichon K är högställd och långlinjerad, med långa ben. Hans gångarter är taktmässiga och energiska. Hans galopp är spänstig med snabb reaktionsförmåga. Han hoppar med god inställning och bra teknik. Ett lovande hoppföl. Kommer bli skimmel som sin far. Han är lätthanterad och social. Växer upp i stor flock och går i kuperad hage. 

Hingstämne. Blir troligen ca 170 cm.

 

Fader: Calido’s Son, född 2014

En hopphingst som ger ett lysande helhetsintryck och som är avlad efter förstklassigt hopprecept. Calido’s Son har en imponerande galopp och i hoppningen visar han kvalitet, kapacitet, maner och suverän benteknik.

Hans möjligheter är gränslösa tack vare en alldeles speciell härstamning: Fadern Calido I är ur avelssynpunkt den mest inflytelserika sonen från den berömda Cantus och är en av de mest omtalade avelshingstarna inom hoppning i världen. Han har lämnat otaliga topphästar – över 70 söner är godkända och 293 avkommor är framgångsrika i svår klass. På moderns sida får vi genom Stakkato, en av legenderna i dagens hoppavel.

 

Moder: Odette W, född 1996 

Odette W är selektionssto, prestationsklass ***, på egna meriter med placeringar i svår klass. Hon har fem avkommor varav den äldsta Cara Mia K (e. Careful, född 2011),  efter framgångar i 1.30, såldes på export och är nu i USA.

Odette W stammar från välkända holländska linjer.

Cornichon morfar Faldo (född 1987), e Purioso ue Nimmerdor, blev National Champion som 4 åring. På bruksprovet fick han 9 i uppsutten hoppning och bedömningen mycket lovande hopphäst.1992/93 vann han återigen champion-titeln.

Cornichons mormor är efter Legaat en av Marco Polos mest framgångsrika söner.


 

thumbnail
Om säljaren

Kentaura Power

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor