Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Stockholm,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

SWB-avkomma med stark prestationsstam säljes

Kontakta säljaren för pris

Stofölet Rose Bay är född 2019-04-15. Modern Carnella Z har själv tävlat upp till 1,25-hoppning innan en skada satte henne i avelsboxen. Mödrenet är starkt med flertalet svårklasshästar. Bland annat har mormor Amuzette Z (e. Alme Z) lämnat svårklasshästar. Bäst är Cartoon Z, hingst efter Caretano som under sin karriär hade världscupseger i bagaget samt deltog i Japanska laget vid VM i Kentucky USA. (http://www.eurohorse.be/en/horses/Cartoon-Z-Caretano-Z-x-

Fadern, Cascari har en härlig stamtavla och är efter den mäktige Cassini I, en av de mest framgångsrika holsteinerhingstarna någonsin som tävlade 1,60-hoppning med Franke Sloothaak. Cassini har efterlämnat över 40 licensierade hingstar, inklusive Cumano, Berlin, Cabrio van de Heffinck, Chicago och Quite Cassini för att bara nämna några. Cascaris äldsta avkommor har hunnit bli 12 år gamla och de uppmärksammas ute på de europeiska tävlingsbarnorna. Han producerar konsekvent vackra moderna hästar med hög ridbarhet, stor kapacitet och utmärkta gångarter där galoppen är särdeles god med starkt påskjut. 

För att nämna några avkommor finns Casaktie, som haft otroliga framgångar med Ellen Whitaker i sadeln och tagit mängder med vinster och placeringar, bla vann de CSI3*i Rom, var 2:a i Mannheim, 2:a i Opglabbeek, 3:a i Harthill, 3:a i Béthune mfl. 
Can Can har tillsammans med sin ryttare Nayel Nassar utmärkt sig på några av Europas tuffaste arenor och har mängder med fina resultat och imponerande rundor bla under Global Champions Tour i Vaalkenswaard. Mer om hingsten här: http://www.stockholmsemin.com/Cascari

Rose Bay imponerade på fölvisningen med 8,5 för skritt, 8,0 för trav och 8,5 för galoppen. Totalt 79,4% och en fjärdeplats. Vi valde att inte åka till fölchampionatet pga krock med egen utlandsresa. Hon tar sig an utmaningar med stor nyfikenhet och mod. 

Ansluten till Breeders Trophy, har pass, avmaskad enligt "skolboken", regelbundet verkad och fått första vaccinationerna.

Det är ett föl vi tror på inför framtiden och säljer gärna till ryttare med tävlingsambitioner och ett treårstest i åtanke om hon är i fas när det närmar sig. 

Film från sin första löshoppning 2/3 2020:
(Gotlandsrusset följde med som ledsagare, men hamnade på efterkälken...) https://youtu.be/u7T2mO6OZAcMvh Annelie

thumbnail
Om säljaren

Annelie Eriksson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet