Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Norrbotten,

Snygg sportponny

90 000 kr

B-ponnytiden är snart slut och nu söker vi ett nytt hem till fina Carlotta efter välmeriterade Moelgarnedd Dewin (welsh) undan guld/diplombelönade Maenan Cara (welsh av cobtyp) .

Född 2009, 130 cm.

Carlotta är uppfödd och inriden hos oss, lämnade boet för att vara barnponny under ett par år och kom åter till oss när min dotter växte ur sin lilla ponny och behövde en större. De har det senaste året startat sina första hopptävlingar med vinster t o m LB, en finfin debut i LA samt mästerskapsplaceringar. 

Carlotta är en schysst, snabbtänkt, pigg och smart ponny med ytterligare stor utvecklingspotential inom alla grenar och som kan klättra högt i klasserna men inte minst är hon en "bästakompisponny" som gärna badar och bestiger berg. Skulle utöver hoppning lämpa sig särskilt väl för fälttävlan. Hon har varit en fin första tränings och tävlingskamrat för dottern och behöver en ny liten ryttare att ha roligt med. Utöver ett liv som sportponny skulle hon sannolikt bidra positivt inom avel av ridponnyer. Hon är välbyggd, korrekt och guldbelönad på avelsvärdering. 

Inga konstigheter i hanteringen såsom lastning, transport, klippning, skoning mm. Helt okomplicerad att åka iväg med för träning och tävling.

Carlotta säljes bara till toppenhem där hon får varierande uppgifter. Hon stannar hos oss tills bästa platsen för hennes fortsatta liv dyker upp, ej först till kvarn. Vuxen och seriöst intresserad hör av sig via e-post sarahk@live.se alt. 070 3420869 för vidare information.

Försäkrad i Agria. 

 

thumbnail
Om säljaren

Sarah Karlsson

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet