Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Jönköping,

Hopptalang

Nobelium är en mycket väl-hoppande ponny med fina framtidsutsikter och mycket bra prestationsstam. Nobelium fick hoppdiplom på treårstestets final i höstas med betyget 8-8. Fadren, De Goede Ree Metall har lämnat flera godkända hingstar, championatsvinnare och en avkomma som går NM i fälttävlan. Modern, Nobility är 50% fullblod och har även hon presterat bra på ungponny championat med 9-9 i hoppning.

Nobelium är en energisk och vaken ponny. Han har regelbundet löshoppats vilket han gör självsäkert och med god taxering, även mycket tömkörd. Under januari och mars 2020 var han på inridning och det går nu att skritta, trava och galoppera självständigt och han har börjat söka stöd i bettet. Vid ridning har han alla egenskaper man kan önska hos en hopponny, han är arbetsvillig med bra, vägvinnande galopp och lätt för hjälperna. Han är fortfarande grön kräver en stabil ryttare och föräldrar med unghästvana. Inhoppning är inte påbörjad tidigare på grund utav ryttarbrist, men är på på gång. 

Vi har själva fött upp honom och han är en sund ponny utan skadehistorik som är van vid mycket utevistelse i kuperad mark. Regelbundet avmaskad, vaccinerad och verkad (fortfarande oskodd). Väluppfostrad, lätt att lasta och van vid bilar/maskiner. Han är inte mätt, men är idag ca 142 cm och beräknas bli 146cm som sina föräldrar. Säljs till satsande ryttare som vill ha en framtida stjärna. https://youtu.be/-5Rn_rYmy9k

thumbnail
Om säljaren

Emelia Johansson

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 2 sidor