Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Snäll valack e Comfortuna

Superfin 3-åring med toppstam säljes av uppfödaren. Funky har gått 3-årstest och ridprov och är i fas för sin ålder. Löshoppar med väldigt bra teknik och fick 8 på 3-årstestet även om han var något spänd. Efter Comfortuna som tävlar på hög internationell nivå med riktigt bra resultat. Mamman har tävlat upptill 125cm klasser med bra resultat innan en skada satte stopp för hennes karriär, hon gick även 5-årsklasserna i Falsterbo och Breeders. Mamman, Caramia Gräns e Hip hop - Quidam de Revel, fick en avkomma innan hon reds in som har tävlat internationellt i årgångsklasserna med stor framgång.

Funky är en känslig men snäll kille, han behöver en rutinerad ryttare och även i hantering behöver man ha hästvana. Ingen första unghäst. När han känner sina människor är han väldigt gosig och vill gärna kela men det tar ett tag innan han känner sig trygg med nya människor. Mäter 160-161cm men växer ganska mycket just nu. Blir runt 165 cm när han har växt klart.

Uppväxt i flock på lösdrift och är snäll med andra hästar. Filmer och bilder finns, även från han var föl.
 

thumbnail
Om säljaren

Louise Larsen

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet