Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Halland,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

*** Unikt tillfälle för satsande ryttare, 1 årigt sto Strawberry Flip EML (74) ***

e Casallco - So What 908 - Bayard xx. Ur en av sveriges abslout bästa stolinjer - nr. 74. Strawberry (aka Feisty/Stina) är en extravagant, modig och framåt tjej som är både kvicktänkt och påhittig. Hon är otroligt lätthanterad och har mycket personlighet! 

 Detta är ett unikt sto som är en prefekt mix av två starkt presterande stammar. Mamma Lolipop Flip, ***selektionssto med ett avelsindex på 146. Första avkomman Candy Flip (f. 2006 e. For Feeling 1069) tilldeles diplom med 9-9 i hoppbetyg. Candy Flip tävlas nu av Isabelle och Jens Fredricson och har placeringar i 150 hoppning. Mormor Pina Colada är syster med världberömda H&M Butterfly Flip (mor till Flip's little Starrow) som tillsammans med Malin Bayard tog välden med storm! År 2003 blev Butterfly Flip och Malin Baryard no. 1 på världsrankingen.

Casallco (Casall-Contender), En modern hingst som drar blickarna till sig. Med Casall, Contender, Carthago och Calypso II förenar Casallco Holsteiner avelns absoluta stjärnor i sin härstamning. Dessutom hittar vi linjegrundaren Cor de la Bryére fyra gånger i härstamningen..
Tre gånger belönades Casallco med 10:or för sin hoppteknik. Med prispengar på cirka 4,2 miljoner euro var hans far Casall en av de mest framgångsrika inom sporten. Riden av Rolf-Göran Bengtsson / SWE, sonen till den stora Caretino vann Global Champions Tour-rankningen, Leipzig-VM-finalen och EM-bronsmedaljen. Han tävlade ofta på hög nivå mot sitt inte mindre framgångsrika avkomma, som placerade honom i topp tio av världens bästa springhoppar enligt WBFSH för första gången 2015. Bland hans över 70 licensierade hingstar är de två Holstein Champion hingstar Cadilo och Casaltino liksom Reserve Champions Catch it och Cascadello I, varav den sistnämnda blev auktionerad till ett rekordpris på 600 000 euro.


För mer information;
Instagram: eml.horses
www.emlhorses.se
Elin: 0722079998

thumbnail
Om säljaren

Elin Lorin

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2017

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet