Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Västra Götaland,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Fin 4-åring med kapacitet för framtiden!

Ellimoore är född -16 och är efter Elliot VDL - Balitmore - Lux Z. Han är en fin 4-åring med trevlig hoppning, han är modig, försiktig och har bra språng. Han hoppade felfritt och mycket fint i sin första 1m som kan ses ovan! På sitt treårstest fick han hoppdiplom, hoppade 8.5, 9, och var 1.5 poäng ifrån att få dubbeldiplom, är exteriört korrekt. På ditt fyraårstest fick han mycket fina ord på hoppningen och typen. Hans syster och morbror fick även dem väldigt fina poäng på årets treårstest. 
Han har bra ridbarhet och är väldigt lätt riden, mjuk och fin mun, har mycket bra balans och stabilitet. Han är väldigt rolig att få rida på då han har så trevliga egenskaper och är så snäll!
Han sticker även ut i mängden med sin vita fläck på magen!
Jag har ägt honom sen han var två år och har alltid varit super snäll i allt som att lasta, sko, rida ut, ha med på nya platser osv.
Skulle även kunna passa till fälttävlan.

Säljes på grund av studier.
Kan skicka filmer vid intresse, kontakta mig gärna på 0736770057 för mer information!

thumbnail
Om säljaren

Emelie Hellberg

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2018

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet