Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

3-årig SWB-valack med internationella topplinjer

3-årig valack e. Kannatol - Armitage - Beach Boy. Mäter idag 164 cm, växer troligtvis lite till.

Takeo är en vänlig och känslig kille. Lyhörd och samarbetsvillig. Har ett stort hopp, är försiktig och hinderklok. Trevliga rörelser med fin takt och balans som kommer bli mer uttrycksfulla när han blir starkare. Inriden under våren/sommaren så något senare tagen. Visad på treårstest med fina omdömen. “Långlinjerad, välproportionerlig. Välformad hals, sluttande kors, välbenad från sidan, något uttåad hf. Vägvinnande skritt, taktmässig trav, rytmisk galopp. Positiv och fokuserad i sin hoppning. Hoppar upp men behöver komma mer framåt också.”  Ridprov: “Visar en bra framåtbjudning och samarbetsvilja. Rör sig i god balans med spänst. Visad i en bra unghästform.”

Pappan Kannatol (e. Kannan-Stakkatol-Chacco Blue) var mycket populär under sin tid i Sverige och tävlar nu internationell 1.45 hoppning. Morfar Armitage har själv tävlat 1.60 och lämnat avkommor med placeringar i 5* GP 1.60. Kombinationen av Argentinus/Armitage-blod och Beach Boy har lämnat flera framgångsrika tävlingshästar, t.ex hingsten Arko III (Argentinus-Beach Boy) som gick OS under Nick Skelton och Grace (Armitage-Beach Boy) placerad i internationell 1.60.

Mamman tillhör den framgångsrika stofamilj (36) och har en tidigare avkomma, D-ponny med vinst i LA dressyr. Mormor är diplomsto och tävlad hoppning och fälttävlan. Bedömd med 8 på trav och 8-8 i hoppning. Har en avkomma som gått 1.40.  Mormors mor är diplomsto och Elitpremierad. Hon har flera avkommor i Msv hoppning.

Säljes av uppfödaren (ej momspliktig) till unghästvan ryttare, gärna tävlingsryttare i hoppning. Skulle eventuellt även kunna passa till fälttävlan.

Gärna första kontakt vi mail eller sms.

gabby_ossi@hotmail.com

0709-890676

thumbnail
Om säljaren

Gabriella Lynghed

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet

1 av 3 sidor