Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Uppsala,
SWB
SWB sätter svensk avel och uppfödning i fokus. Hästar som växer upp i en naturlig miljö ger sunda, hållbara och konkurrenskraftiga individer för såväl amatör som elit. Framgång föder framgång!
Mer om SWB

Fin ettåring för hopp eller fälttävlansryttaren

Midnight Eclipse, eller "Erik" som han kallas är en otroligt vänlig och gosig ettåring som sannolikt blir mellan 165-170 som vuxen. Han är e. Emmerton u. Midnight Heart xx. Erik är lätt i typen, högrest och rör sig bra i alla gångarter.

Eriks mamma, som är rent fullblod, köptes in för att ha i vår halvblodsavel pga sin fina exteriör, bra gångarter och goda temperament. Vi har en avkomma sedan tidigare undan henne (efter dressyrhingst), han är nu 4 år och har hittills visat sig ha hög ridbarhet, snäll att jobba i ridhus såväl som ute i skogen och har mkt bra gångarter.

Eriks pappa Emmerton är sedan 2016 klassad som elithingst pga av hans många framgångsrika avkommor däribland godkända hingstar. Han vann själv sitt bruksprov som treåring har har efter det haft en lång internationell karriär med olika ryttare. Han har under många år tävlat på Grand Prix nivå. Två av hans mer namnkunniga ryttare, Jur Vieling och Peter Eriksson har framhävt hans mycket höga ridbarhet. läs mer om Emmerton på stallboarp.se

Erik är uppfödd med jämnåriga och äldre kompisar i stora, kuperade hagar. Erik är OCD röntgad under våren som 1-åring och opererad och kastrerad i samband med detta. Han är regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad. Han är väldigt snäll i all hanterig.

Erik är en kille med stort hjärta och vi tror att han kan göra såväl allround ryttaren som hopp eller fälttävlans ryttaren mycket lycklig. Rätt hem viktigare än pris.

Vi har fler unghästar till salu, kontakta oss för mer info

Frida: 0761420714, frida@hestimeda.se

Annica: 0701738781, annica@hestimeda.se

www.hestimeda.se

thumbnail
Om säljaren

Hestimeda AB

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet