Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Södermanland,

Boksta 808, HEBY

Den här hästgården är en dröm för den egna verksamheten eller för den som vill ha ett lyxigt men lättskött privatstall. Den ger ett internationellt intryck med sin moderna gårdsbild. Här ligger stall, gästhus och boningshus ihopbyggt vilket gör att allt finns nära till hands. Här finns även en stor upplyst ridbana samt ett väl tilltaget ridhus med fibersands underlag. Gården har ett vackert läge omringat av skog och åkerlandskap och med perfekt utgångspunkt till flera stora tävlingsplatser. 

Endast en halvtimma väster om Uppsala ligger den här välskötta gården. Boningshuset har en boarea på 200 kvm fördelat på 6 rum och kök. Här har man hittat en smart planlösning genom att på bottenplan anlägga en varmskötardel med sadelkammare, spolspilta, tvätt- och torkrum. Här finns även ett badrum samt två sovrum. På övre plan finner man de övriga tre sovrummen samt ett härligt vardagsrum med tak upp i nock och ett fantastiskt kök. Köket har vitmålat golv och en lantlig men modern inredning. Här har man gjort smakfulla färg- och materialval och allt känns fräscht, elegant och hemtrevligt. Från köket kommer man ut till den väl tilltagna balkongen om ca 40 kvm. Här har man en otrolig vy över hela gården med stall, ridbana och hagar. Balkongen har ett soligt läge hela dagen och man kan sitta och njuta här av aktiviteterna på ridbanan. Även ett fräscht helkaklat badrum finner man på detta plan.

Stallet är byggt i vinkel ihop med huset med 10 st fullstora boxar med måtten 4x3m varav en större fölbox. Varje box har öppningsbara gallerfönster åt två håll samt belysning vid varje box. Stallets gavlar har två förrådsdelar för foder och maskiner samt ett separat gästrum. Gästrummet är isolerat och uppvärmt och här finns en sovplats, ett litet vardagsrum samt garderober. Det här är ett perfekt utrymme för personal, gäster eller tonåringen som vill ha sitt eget lilla boende. Ridhuset byggdes 2017 och har yttermått 24 x 54m. Underlaget är fibersand av absolut bästa kvalité från De Grondslag. Härligt ljusinsläpp från kortsidan samt ena långsidan, även bra belysning för den mörkare delen av året. I ridhusets ena hörn finns en liten läktare/åskådarbänk. Marken uppgår till ca 17 ha, där 5 ha är skog och 12 ha åker och hagmarker. Här finns både gräs och -grushagar och de stora plana ytorna gör det lätt att anpassa antalet hagar efter eget behov.

Läs mer: https://www.ferettimakleri.com/boksta

thumbnail
Om säljaren

Feretti Mäkleri

Verifierad med bankID

Medlem sedan: 2020

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet