Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Kalmar,

DRÖMLIK HÄSTGÅRD

Glittrande vatten, trollska skogar och böljande ängar omsluter den sagolika egendomen Buemåla gård. En enastående hästgård med mangårdsbyggnad i vacker Key Weststil, uppförd i mitten av 1800-talet, som under de senaste åren pietetsfullt renoverats till ett lyxigt, lantligt residens. Här finns ett nybyggt stall med tillhörande upplyst, generös paddock men även gästhus, garage och ladugård.

Nu ges en unik möjlighet att förvärva Buemåla gård, en naturskönt belägen hästgård 5 mil väster om Kalmar. Längs med grusvägen leder solen tillsammans med bokskog och de gamla ekarna en in i underskön gårdsmiljö. Lugnet, avskildheten och grönskan välkomnar till Buemåla gård. Huvudbyggnaden är på 300 kvm och uppförd på 1850-talet som renoverats pietetsfullt de senaste åren och är i charmigt, fint skick. Till gården hör nybyggt stall med tre hästboxar och sadelkammare. Intill stallet finns flera bra beteshagar, vackra vidsträckta ridvägar och en upplyst paddock. På stallbyggnaden installerades solceller för bara några månader sedan. Vidare finns det på gården äldre ladugårdsbyggnad i två plan som används senast till gårdsbutik. I anslutning till huvudbyggnaden är ett garage med plats för tre bilar och två laddboxar uppfört senaste året och bredvid ett fristående hus på 60 m2 för uthyrning eller till vänner och bekanta kommer på besök.

Buemåla gård erbjuder en sällsynt god livskvalitet med rofyllda grönskande omgivningar endast 40 minuter från Kalmar och Karlskrona. På några minuters promenad finner du strand och båtbrygga vid sjön Torn. Bara några kilometer bort ligger vackra Emmaboda GK med sin fina 18-hålsbana. Ridklubb med träningsfaciliteter och nya ridhus bara en mil bort.

För ytterligare information och privat visning vänligen maila till thomas@rc.se, tack!

https://www.rc.se/bostader/OBJ12549_1858683489/

thumbnail
Om säljaren

RESIDENCE CHRISTIE'S INTERNATIONAL REAL ESTATE Stockholm | Västkusten | Skåne

Medlem sedan: 2021

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet